ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι έχει περισσότερα γκολ από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο!

Bayern's Robert Lewandowski, left, celebrates his side's third goal with his teammates during the Champions League round of 16 soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Bayern's Robert Lewandowski, left, celebrates his side's third goal with his teammates during the Champions League round of 16 soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έφτασε τα 11 γκολ σε 6 συμμετοχές στο φετινό Champions League και μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός ότι είναι πιο παραγωγικός από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Αν υπάρχει ένας επιθετικός, πλην των ιερών τεράτων Μέσι και Ρονάλντο, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της παραγωγικότητας και της συνέπειας στο σκοράρισμα την τελευταία δεκαετία, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Το βράδυ της Τρίτης μάλιστα έδειξε για μία ακόμα φορά γιατί ηγείται και φέτος της γραμμής κρούσης της Μπάγερν, με τον Πολωνό μπόμπερ να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του στο ηχηρό 3-0 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο για τους "16" του Champions League (1 γκολ - 2 ασίστ) και να μετράει πλέον 39 γκολ σε 33 παιχνίδια του τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον, είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League όσον αφορά στις νοκ-άουτ φάσεις έχοντας 21 γκολ (πρώτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 65 τέρματα, δεύτερος ο Μέσι με 41), ενώ τα 11 γκολ στο ενεργητικό του σε 6 ματς συνιστούν ήδη την κορυφαία επιθετική συγκομιδή στην καριέρα του, σε μία μόνο σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Bayern's Robert Lewandowski controls the ball during the Champions League round of 16 soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, Feb. 25, 2020. Bayern won 3-0. (AP Photo/Frank Augstein)
Bayern's Robert Lewandowski controls the ball during the Champions League round of 16 soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, Feb. 25, 2020. Bayern won 3-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Υπάρχει μάλιστα και ένα ακόμα γεγονός που κάνει άπαντες να βγάζουν το καπέλο στον "Λέβα" και αυτό έχει άμεση συνάρτηση με τις ομάδες που ανταγωνίζονται την Μπάγερν στο Champions League. Με το γκολ του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με το οποίο νίκησε τον Καμπαγέρο στο 76' και έγραψε το 3-0 της Μπάγερν, έχει πλέον τον ίδιο αριθμό τερμάτων που έχει όλη η Τσέλσι σε 7 παιχνίδια που έχει δώσει στη φετινή διοργάνωση ενώ έχει θετικό πρόσημο σε σύγκριση με δύο ομάδες που διεκδικούν πρόκριση στους "8".

Αυτές είναι η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο, με τους Καταλανούς και τους Μαδριλένους να μετρούν 10 και 9 γκολ αντίστοιχα στο ενεργητικο τους στη φετινή διοργάνωση και να βλέπουν την πλάτη του "Λέβα", που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έχοντας ως στόχο να κατακτήσει και αυτός το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που λείπει από τη συλλογή του.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεβαντόβσκι στο φετινό Champions League: Σκοράρει όποτε παίζει
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ