ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Φλικ θέλει τον Γκέτσε

Borussia Dortmund midfielder Mario Götze (10) of Germany, in actions during an international friendly soccer game between Los Angeles FC and Borussia Dortmund in Los Angeles, Tuesday, May 22, 2018. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Borussia Dortmund midfielder Mario Götze (10) of Germany, in actions during an international friendly soccer game between Los Angeles FC and Borussia Dortmund in Los Angeles, Tuesday, May 22, 2018. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Σύμφωνα με την "BILD Sport", ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ είχε επικοινωνία με τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φιλίπε Κουτίνιο.

Για μία μεταγραφή... έκπληξη κινείται η Μπάγερν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " BILD Sport", ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ είχε επικοινωνία με τον Μάριο Γκέτσε προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γκέτσε, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από προβλήματα τραυματισμού, έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Φλικ τον γνωρίζει από την εθνική Γερμανίας, όπου υπήρξε για πολλά χρόνια βοηθός του Γιόακιμ Λεβ.

Ουσιαστικά, ο 56χρονος τεχνικός θέλει τον Γκέτσε προκειμένου να καλύψει το κενό του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά παράλληλα να δημιουργήσει βάθος στο ρόστερ της ομάδας ενόψει μίας δύσκολης σεζόν με πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, οι διοικούντες την Μπάγερν έχουν αρκετές ενστάσεις, καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής την τριετία που φόρεσε τη φανέλα των Βαυαρών, από το 2013 έως το 2016, δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τα 37.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για χάρη του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ