ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Αλάμπα "κλωτσάει" για το... trade με τον Σανέ

Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Πίνι Ζάχαβι πρότεινε την ανταλλαγή του Νταβίντ Αλάμπα με τον Λερόι Σανέ, ο πρώτος όμως "κλωτσάει" αφού δεν θέλει να μετακομίσει στην Αγγλία.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νταβίντ Αλάμπα άλλαξε μανατζερική στέγη, έχοντας πλέον ως εκπρόσωπο τον Πίνι Ζάχαβι. Δεν πέρασαν παρά μερικά 24ωρα έως ότου ο μεγαλοατζέντης κάνει την πρώτη κίνηση για το μέλλον του νέου πελάτη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γερμανία, πρότεινε την ανταλλαγή του με τον Λερόι Σανέ, δεδομένου ότι η Μπάγερν Μονάχου από πέρσι είχε δείξει ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Πάνω σε αυτό πάτησε, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον Νταβίντ Αλάμπα να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν όμως ότι ο 27χρονος αμυντικός των Βαυαρών δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να μετακομίσει στο Νησί.

Από το 2009 άλλωστε, έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, με μοναδική εξαίρεση το 2011 που φόρεσε για 17 αγώνες τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, ως δανεικός.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ