ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Νέος βοηθός προπονητή ο Κλόζε

Μπάγερν: Νέος βοηθός προπονητή ο Κλόζε
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO,FILE

Μετά από τέσσερα χρόνια ως παίκτης της Μπάγερν και δύο ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι πλέον ο άμεσος συνεργάτης του Χάνσι Φλικ στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε θα είναι ο νέος βοηθός του Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να ανακοινώνουν επίσημα την Πέμπτη (7/5) τη συμφωνία μαζί του μέχρι το 2021.

"Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ως προπονητής", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 41χρονος Κλόζε, που στο παρελθόν έχει φορέσει για τέσσερις σεζόν τη φανέλα της Μπάγερν ως ποδοσφαιριστής ενώ ήταν και τεχνικός της ομάδας Κ-17 της Μπάγερν τα δύο τελευταία χρόνια, αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016.

Μπάγερν: Νέος βοηθός προπονητή ο Κλόζε
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

"Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο από τη συνύπαρξή μας στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο", πρόσθεσε ο Κλόζε για τον Χάνσι Φλικ, που ήταν μέλος στο τεχνικό επιτελείο των πάντσερ το 2014 όπου ο Κλόζε πανηγύρισε ως παίκτης το Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός της Μπάγερν, ο Κλόζε είχε αγωνιστεί και στις Κάιζερσλαουτερν, Βέρντερ Βρέμης και Λάτσιο ενώ είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γερμανίας με 71 γκολ σε 137 ματς, από το 2001 μέχρι το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ