ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Το Sport24.gr στο ξενοδοχείο των Βαυαρών

Μπάγερν: Το Sport24.gr στο ξενοδοχείο των Βαυαρών

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10) η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου ενόψει του αγώνα της με τον Ολυμπιακό (22/10, 22.00) και το Sport24.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο και κατέγραψε την άφιξη των Βαυαρών (VIDEO).

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (22/10, 22:00) στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή των Βαυαρών έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10) και στη συνέχεια μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Εκεί την υποδέχτηκαν Έλληνες φίλαθλοί της οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γερμανίας. Μάλιστα, δύο πιτσιρικάδες στήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο από τις 09:00, περιμένοντας την άφιξη της ομάδας τους κοντά στις επτά ώρες!

Μπάγερν: Το Sport24.gr στο ξενοδοχείο των Βαυαρών

Ο Ρένι και ο Μηνάς περίμεναν την αγαπημένη τους Μπάγερν επτά ώρες στο ξενοδοχείο

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι Βαυαροί, καταγράφοντας την άφιξή τους η οποία έγινε λίγο μετά τις 15:00. Μπορείτε να δείτε κι εσείς όλη την άφιξη της Μπάγερν Μονάχου στο video που ακολουθεί:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ