ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: "Πάγωσαν" με Τολισό, κάθισε στο έδαφος κρατώντας την καρδιά του

Bayern's Corentin Tolisso plays the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Corentin Tolisso plays the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Εφιάλτη έζησαν οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας και δύο ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Τολισό παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά και ο Κόβατς σταμάτησε την προπόνηση.

Ο Κορεντίν Τολισό έκανε τους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου ν' ανατριχιάσουν στην προπόνηση της Κυριακής (20/10). Ο Γάλλος μέσος, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος έκατσε στο έδαφος, κρατώντας την καρδιά του!

Όπως έγραψε η Bild, το προπονητικό επιτελείο των Βαυαρών φοβήθηκε μήπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους τρικολόρ υπέστη καρδιακή προσβολή. Ο Νίκο Κόβατς σταμάτησε αμέσως την προπόνηση και ο Τολισό που παραπονιόταν για πόνο στην καρδιά εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας.

Εν τέλει, όπως έγινε γνωστό πάλι από το προαναφερθέν Μέσο, ο Τολισό δεν έχει κάτι σοβαρό που να εμπνέει ανησυχία. Ζαλάδα και πονοκέφαλος ήταν αυτά που συντέλεσαν ώστε να μην μπορέσει να συνεχίσει την προπόνηση.

Υπενθυμίζουμε πως οι πρωταθλητές Γερμανίας την Τρίτη (22/10) θα παίξουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ