ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Νοκ-άουτ για δύο μήνες ο Ερναντέζ

Bayern's injured Lucas Hernandez leaves the field during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Bayern Munich at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Bayern's injured Lucas Hernandez leaves the field during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Bayern Munich at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) EUROKINISSI

H Μπάγερν είχε μία σημαντική απώλεια στο ματς του "Καραϊσκάκης", με τον Λικάς Ερναντέζ να τραυματίζεται σοβαρά και να χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Ο Νίκο Κόβατς έφυγε ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπάγερν με 3-2 επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης που επέτρεψε στους Βαυαρούς να κάνουν το "3 στα 3" στον όμιλο και να είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Champions League, ωστόσο υπήρχει κάτι που τον χάλασε στο φινάλε του αγώνα.

Αναφερόμαστε στον τραυματισμό του Λικάς Ερναντέζ, με τον Γάλλο μπακ να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 59ο λεπτό (πήρε τη θέση του στο κεντρο της άμυνας των Βαυαρών ο Μπόατενγκ), και το γεγονός πως υποβασταζόταν να δηλώνει πως δεν επρόκειτο για επιπόλαιο τραυματισμό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου της Bild, Φίλιπ Κέσλερ, ο Ερναντέζ έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόβατς: "Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματικά καλή δουλειά"
Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Κοίταξε στα μάτια το μεγαθήριο
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ