ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Έγραψε ιστορία με ποσοστό επιτυχίας 100%

Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) AP

Με 11 νίκες σε 11 αγώνες, η Μπάγερν Μονάχου έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του UEFA Champions League που κατέκτησε το τρόπαιο έχοντας ποσοστό επιτυχίας το απόλυτο 100% (VIDEO).

Η Μπάγερν Μονάχου η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στη διάρκεια της σεζόν 2019/20. Έπαιξε το πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ήταν συμπαθέστατη, "φόρτωσε" με οκτώ γκολ το τέρμα της Μπαρτσελόνα, έφτασε εύκολα στον τελικό του UEFA Champions League και εκεί έστω και με ένα γκολ, αυτό του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 59' της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, κατέκτησε το τρόπαιο, ολοκλήρωσε το τρεμπλ, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί με το σπαθί της.

Οι Βαυαροί πέτυχαν, μάλιστα, κάτι που δεν είχε πετύχει καμία πρωταθλήτρια Ευρώπης στο παρελθόν. Είδε τον αρχηγό της, τον Μάνουελ Νόιερ, να σηκώνει το τρόπαιο έχοντας ποσοστό επιτυχίας 100% σε όλη τη σεζόν. Και όμως, η Μπάγερν δεν έχασε ματς, δεν είχε ισοπαλία, κέρδισε και τους 11 αγώνες της προς την κορυφή του UEFA Champions League. Νίκησε δύο φορές τον Ερυθρό Αστέρα, δύο φορές τον Ολυμπιακό, δύο φορές την Τότεναμ, δύο φορές την Τσέλσι και από εκεί και πέρα λύγισε κατά σειρά Μπαρτσελόνα, Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλα αυτά επιτυγχάνοντας 48 γκολ και δεχόμενη μόλις οκτώ!

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ