ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Δίνει πίσω στην Ίντερ τον Πέρισιτς

Bayern's Ivan Perisic reacts after scoring his side's second goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Ivan Perisic reacts after scoring his side's second goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ιβάν Πέρισιτς στην Μπάγερν Μονάχου, αφού οι Βαυαροί δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του και σκοπεύουν να τον επιστρέψουν στην Ίντερ.

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Ιβάν Πέρισιτς στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Κροάτης εξτρέμ, που το καλοκαίρι μετακόμισε στο Μόναχο με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ για πέντε εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους Βαυαρούς, που θέλουν να τον δώσουν πίσω στους "νερατζούρι".

Σύμφωνα με τη "Bild", η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν μετά τη φυγή του Νίκο Κόβατς και την έλευση του Χανς Φλικ άλλαξε τα δεδομένα, με τον 30χρονο Κροάτη να έχει χάσει τη θέση του, ενώ η γερμανική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ ως οψιόν αγοράς που έχουν συμφωνηθεί.

Βέβαια, όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν ο Πέρισιτς θα επιστρέψει τώρα τον χειμώνα, η στο τέλος της χρονιάς.

Photo Credits: AP / Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ