ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Δεν έχει πρόθεση να παραχωρήσει τον Αλάμπα

Bayern's David Alaba celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's David Alaba celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θέλει να παραχωρήσει τον Νταβίντ Αλάμπα και μάλιστα προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Η Μπαρτσελόνα θέλει τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος δεν είναι αντίθετος να ακούσει την προσφορά του.

Η Μπαρτσελόνα αναζητά μία έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Νταβίντ Αλάμπα να έχει έρθει στο προσκήνιο για τους "μπλαουγκράνα", όπως αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες η "Mundo Deportivo".

Ο Αυστριακός απέκτησε ανταγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ, ύστερα από την απόκτηση του Λούκα Ερναντέζ από την Μπάγερν αντί 80.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 27χρονος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν σκοπεύει να συζητήσει την ανανέωσή του.

Ο Αλάμπα έχει 29 γκολ και 46 ασίστ σε 344 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, ενώ παράλληλα είναι 69 φορές με την Αυστρία, έχοντας σημειώσει και 13 τέρματα.

Η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Αλάμπα, ωστόσο οι πιθανότητες να τον κάνει δικό της, είναι ελάχιστες. Οπως αναφέρει η "Bild", η Μπάγερν δεν προτίθεται να συζητήσει με τους Καταλανούς, παρά το ότι ο παίκτης δεν είναι αντίθετος. Μάλιστα, τονίζεται πως οι Βαυαροί θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ