ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωση για την παραμονή του Φλικ στον πάγκο

New Bayern Munich head coach Hansi Flick attends a training session prior to the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. Bayern will face Olympiakos on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
New Bayern Munich head coach Hansi Flick attends a training session prior to the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. Bayern will face Olympiakos on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Την στήριξή της στο πρόσωπο του Χάνσι Φλικ θέλησε να καταστήσει με σαφή τρόπο η Μπάγερν Μονάχου, γι' αυτό το λόγο εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να βάλει τέλος και στην όποια σεναριολογία αναφορικά με το θέμα του προπονητή και να επικεντρωθούν άπαντες στις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις, ώστε η Μπάγερν να πετύχει τους στόχους της.

Ο Φλικ είχε συνάντηση μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ τόσο με τον εκτελεστικό διευθυντή, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, όσο και τον αθλητικό διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς. Εκεί αποφασίστηκε πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά και η διοίκηση θα αναζητήσει τον επόμενο προπονητή με μεγαλύτερη ηρεμία και άνεση.

Στη διοίκηση της Μπάγερν υπάρχει ικανοποίηση από τη δουλειά του, θεωρούν ότι βελτιώθηκε η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, η απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας είναι μικρή και συνάμα η Μπάγερν ολοκλήρωσε με 6Χ6 τον όμιλο του Champions League, στον οποίο συμμετείχε και ο Ολυμπιακός.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ