ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Με το 10 στην πλάτη ο Κουτίνιο

FC Barcelona's Coutinho holds a ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho holds a ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Φιλίπε Κουτίνιο βρίσκεται στο Μόναχο για την Μπάγερν και η Adidas άθελά της αποκάλυψε ότι ο 27χρονος Βραζιλιάνος θα φορά τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας με τον αριθμό 10 στην πλάτη.

Μόνον οι ανακοινώσεις απομένουν για να θεωρείται και τυπικά παίκτης της Μπάγερν ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο Μόναχο για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από την Μπαρτσελόνα αντί 8.500.000 ευρώ, με οψιόν αγοράς ύψους 120.000.000 ευρώ.

Η εταιρία ένδυσης της γερμανικής ομάδας, Adidas, αποκάλυψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram - ακούσια - ότι ο Νοτιοαμερικανός θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 10 στην πλάτη. Έτσι κι αλλιώς ο Κουτίνιο τρεις επιλογές είχε.

Να πάρει, δηλαδή, το 11 που άφησε ο Χάμες Ροντρίγκες (επέστρεψε στη Ρεάλ), ή το 7 που άφησε ο Ριμπερί ( δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του και η Φιορεντίνα τον πολιορκεί), ή το 10 που είχε ο Ρόμπεν (κρέμασε τα παπούτσια του). Τελικά αποφάσισε το τελευταίο. Οι Βαυαροί για την τρέχουσα σεζόν - τουλάχιστον - βρήκαν το δεκάρι τους.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ