ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπαγερν: Με Κουτίνιο στο Champions League

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

H Μπάγερν επέκτεινε το δανεισμό του Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της σεζόν κι έτσι θα έχει στη διάθεσή της τον Βραζιλιάνο μέσο για το Champions League.

Μπορεί ο δανεισμός του εξέπνεε την 30ή Ιουνίου - είναι γνωστό ότι δεν θα ασκηθεί η οψιόν αγοράς - αλλά η Μπάγερν πέτυχε την επέκτασή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φιλίπε Κουτίνιο θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Μονάχου, Χάνσι Φλικ, για τα εναπομείναντα ματς την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Φυσικά όλα τα βλέμματα πέφτουν στο Champions League, καθώς οι Βαυαροί κατέκτησαν πριν από λίγες ημέρες και μαθηματικά τον όγδοο διαδοχικό τίτλο γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Μπάγερν βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο Final 8 της διοργάνωσης - στο πρώτο ματς νίκησε 3-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο - το οποίο θα διεξαχθεί από 12-23/8 στα γήπεδα της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Μετά από το τέλος της σεζόν ο Κουτίνιο θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Παραμένει, ωστόσο, αμφίβολο εάν θα μείνει καθώς ομάδες της Premier League (Τσέλσι, Νιούκαστλ) έχουν ενδιαφερθεί.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ