ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κορεό διαμαρτυρίας για τις πράσινες φανέλες

Bayern players celebrate their win after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. Bayern won 5-0. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern players celebrate their win after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. Bayern won 5-0. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Οι οπαδοί της Μπάγερν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ παρουσίασαν κορεό διαμαρτυρίας για το πράσινο χρώμα της τρίτης φανέλας των Βαυαρών.

Η Μπάγερν φρόντισε να ρίξει από νωρίς στο καναβάτσο την Ντόρτμουντ, αφού σκόραρε 4 από τα 5 γκολ μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το άγχος έφυγε γρήγορα από τις κερκίδες της Allianz Arena, με αποτέλεσμα να δοθεί η δυνατότητα στου οπαδούς των Βαυαρών να ασχοληθούν με άλλα ζητήματα.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για το πράσινο χρώμα της τρίτης φανέλας τους, το οποίο θεωρούν ότι δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την ιστορία τους. Άλλωστε παραδοσιακά το χρώμα της Μπάγερν είναι το ερυθρόλευκο, ενώ στο Champions League χρησιμοποιεί το σκούρο μπλε.

Η διαμαρτυρία αυτή έγινε με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο. Ένα μίνι κορεό έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο, που εμφανίζει τον θρύλο της Μπάγερν, Στέφαν Έφενμπεργκ, να φοράει την... μισητή φανέλα μαζί με ένα χαβανέζικο καπέλο πίνοντας το κοκτέιλ του. Το μήνυμα που συνόδευε το σκηνικό ήταν το εξής: "Είναι κάτι για τις διακοπές, όχι για το γήπεδο".

Η χορογραφία συνεχίστηκε με πρωταγωνιστή ξανά τον Έφενμπεργκ, ο οποίος αυτή την φορά παρουσιάστηκε με την κλασική κόκκινη φανέλα της Μπάγερν από τον τελικό του Champions League το 2001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκινεί ο Ντίνι: "Πριν 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω και τώρα είμαι στον τελικό"
Κουτίνιο: "Είμαι χαρούμενος, παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ισπανίας"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ