ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Η προ ημερών ένταση μεταξύ Χάμες - Σαλιχάμιτζιτς

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "BILD" αποκαλύπτει την ένταση ανάμεσα στον Κολομβιανό μέσο της Μπάγερν, Χάμες Ροντρίγκες, και τον τεχνικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, όταν ο πρώτος αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον δεύτερο.

Η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την ΑΕΚ - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το κλίμα στο "στρατόπεδο" των Βαυαρών είναι βαρύ.

Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φράιμπουργκ επιδείνωσε την κατάσταση. Αλλά κι όταν η ομάδα του Μονάχου νικούσε, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Η "BILD" αποκαλύπτει την ένταση ανάμεσα στον Κολομβιανό μέσο των "Βαυαρών", Χάμες Ροντρίγκες, και τον τεχνικό διευθυντή τους, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς κατά την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Μάιντς στις 27 Οκτωβρίου.

Ο Νοτιοαμερικανός έμεινε στον πάγκο - δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Νίκο Κόβατς - και στο τέλος της αναμέτρησης αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Βόσνιο τεχνικό διευθυντή του. Ο δεύτερος, τότε, είπε απευθυνόμενος στον πρώτο: "Κάνεις λάθος".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ