ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Η αποκάλυψη του Βενγκέρ για τη συνομιλία με Ρουμενίγκε

Arsenal's French manager Arsene Wenger applauds before his lap of honor at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger applauds before his lap of honor at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως ήταν ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και πως ο ίδιος ζήτησε λίγες ημέρες διορία μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση.

Η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε επίσημα πριν λίγες ημέρες πως ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ εκείνος που αυτοπροτάθηκε στους Βαυαρούς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους ίδιους να δίνουν αρνητική απάντηση στον πρώην προπονητή της Άρσεναλ.

Σύμφωνα όμως με τον Αλσατό, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, καθώς σε συνέντευξη που έδωσε στο "Bein Sports" ήταν ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε εκείνος που τον κάλεσε για να μάθει αν είναι διαθέσιμος, με την απάντησή του στην Μπάγερν να είναι σε εκκρεμότητα.

"Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με κάλεσε ο Ρουμενίγκε. Δεν μπορούσα να απαντήσω εκείνη τη στιγμή και από ευγένεια, τον κάλεσα λίγη ώρα μετά.

Ήταν στο αυτοκίνητό του πηγαίνοντας να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε τέσσερα με πέντε λεπτά το πολύ και μου είπε πως είχε προσλάβει τον Φλικ και ότι θα καθόταν στον πάγκο επειδή παίζουν το Σάββατο με την Ντόρτμουντ.

Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι επειδή ψάχνουν για προπονητή. Του είπα πως δεν το είχα σκεφτεί και πως ήθελα λίγο χρόνο για να απαντήσω", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βενγκέρ, για να προσθέσει με νοήμα:

"Αποφασίσαμε από κοινού ότι θα μιλήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα επειδή είμαι στην Ντόχα μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία".

Υπενθυμίζεται πως ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει βρεθεί στον πάγκο κάποιου συλλόγου μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018, με τον Αλσατό τεχνικό να μένει έτσι χωρίς ομάδα μετά από 22 σερί σεζόν του στους Λονδρέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ