ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Η αιχμή του Λεβαντόβσκι για την Ντόρτμουντ

Bayern's Robert Lewandowski, right, reacts after Dortmund's Jadon Sancho scoring his side's second goal during the German Supercup final soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Robert Lewandowski, right, reacts after Dortmund's Jadon Sancho scoring his side's second goal during the German Supercup final soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

O Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της Ντόρτμουντ σε σχέση με την Μπάγερν, υποστηρίζοντας πως στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα σε μία ομάδα.

Η Ντόρτμουντ δείχνει αποφασισμένη την εφετινή σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή της Bundesliga ύστερα από οχτώ χρόνια, αφού ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις, με σκοπό να μην την πατήσει όπως την περσινή χρονιά που έχασε τον τίτλο στις τελευταίες αγωνιστικές από την Μπάγερν.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης των Βεστφαλών και νυν των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πιστεύει πως το σημαντικότερο σε μία ομάδα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα, αφήνοντας αιχμές για την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ.

"H Ντόρτμουντ έχει κάνει πολλά. Έχει πολλές επιλογές. Όμως, στο τέλος, αυτό που μετράει δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Κι υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είμαι βέβαιος: έχουμε τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη ποιότητα", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πολωνός επιθετικός.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ