ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 2-1: Όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 2-1: Όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-1 της Γκλάντμπαχ και πλησιάζει τον τίτλο, αφού βρίσκεται στο +7 από την Ντόρτμουντ τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Κοντά στον όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα της είναι η Μπάγερν Μονάχου, αφού επικράτησε 2-1 της Γκλάντμπαχ και μπορεί να κλειδώσει μαθηματικά τον τίτλο το επόμενο παιχνίδι. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο +7 από τους Βεστφαλούς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. H Γκλάντμπαχ που συνεχίζει τη μάχη της για ένα εισιτήριο του Champions League παρέμεινε στην 4η θέση με 56 πόντους και δίνει την ευκαιρία στην Μπάγερ Λεβερκούζεν να την προσπεράσει την Κυριακή (14/6).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Γκλάντμπαχ έχασε από νωρίς έναν σημαντικό της ποδοσφαιριστή, αφού στο 10ο λεπτό ο Τουράμ αποχώρησε τραυματίας. Στο 22ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην αναμέτρηση με την μπάλα να στρώνεται στον Ερναντές, αλλά εκείνος να μην μπορεί να νικήσει τον Ζόμερ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Εμπολό έχασε σημαντική στιγμή, αφού σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από δύο σημαντικές ευκαιρίες, είχαμε και το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ έκανε ένα τραγικό λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον 19χρονο Ζίρκζεε να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0.

Το ένα λάθος διαδέχθηκε το άλλο, αφού ο Παβάρ έκανε το 1-1 με αυτογκόλ. Ο Χέρμαν σε μία προσπάθειά του από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα, με τον Γάλλο παίκτη των Βαυαρών να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουζάνς έχασε ευκαιρία για την Μπάγερν, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με το κεφάλι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όμως ο Νόιερ με έξυπνη απόκρουση απομάκρυνε. Ο ρυθμός όσο κυλούσε ο χρόνος μειωνόταν. Οι απουσίες των ομάδων φαίνεται να τις επηρέασαν. Οι Βαυαροί πήραν την κατοχή και στο 66' έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Γκνάμπρι σούταρε με τον Ζόμερ να απομακρύνει εντυπωσιακά.

Η Μπάγερν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παβάρ βρήκε τον Γκορέτσκα στην περιοχή, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μπάγερν (Φλικ):Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Άλαμπα, Χερνάντες, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Πέρισιτς, Κουζάνς, Γκνάμπρι, Ζίρκζε

Γκλάντμπαχ (Ρόζε):Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαους, Χέρμαν, Στιντλ, Τουράμ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 12 Ιουνίου

Χόφενχαϊμ - Λειψία 0-2(9', 11' Ντάνι Όλμο)

Σάββατο 13 Ιουνίου

Κολονία - Ουνιόν 1-2 (90+2' Κόρδοβα / 39' Φρίντριχ, 67' Γκέντνερ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ 0-1 (90+5' Χάαλαντ)

Χέρτα - Άιντραχτ 1-4 (24' Πιάτεκ / 51' Ντοστ, 65', 86' Άντρε Σίλβα, 69' Εντικά)

Πάντερμπορν - Βέρντερ 1-5 (66' Μίχελ / 20', 39' Κλάαζεν, 35' Οζάκο, 60' Έγκεσταϊν, 90+2' Φίλκριγκ)

Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 2-2 (14', 26' Βέγκχορστ / 43', 46' Χέλερ)

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 2-1 (26' Ζίρκζεε, 86' Γκορέτσκα / 37' Παβάρ (αυτ.))

Κυριακή 14 Ιουνίου

16:30Μάιντς - Άουγκσμπουργκ

19:00Σάλκε - Λεβερκούζεν

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ