ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Γιορτάζει τα 120 χρόνια της με επετειακή φανέλα

Μπάγερν: Γιορτάζει τα 120 χρόνια της με επετειακή φανέλα

Μία ημέρα μετά τον θρίαμβό της στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη νέα της επετειακή φανέλα για τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η Μπάγερν Μονάχου ενθουσίασε τους οπαδούς της το βράδυ της Τρίτης με το επιβλητιικό της πέρασμα από το Λονδίνο και το 3-0 απέναντι στην Τσέλσι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League και λίγες ώρες αργότερα φρόντισε να τους φτιάξει τη διάθεση με μία πρωτοβουλία της εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αυτό το έκανε με το να δημοσιεύσει εικόνες από την συλλεκτική εμφάνιση που έφτιαξε για τους Βαυαρούς η Adidas για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή τους (27 Φεβρουαρίου 1900) και η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή με την οποία την έχουμε συνηθίσει.

Και αυτό γιατί το κυρίαρχο χρώμα στη φανέλα είναι το λευκό, ενώ σκούρο κόκκινο είναι το χρώμα στα μανίκια και στη λαιμόκοψη.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι αυτή που φορέθηκε από την Μπάγερν στο πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε το 1932 και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας που ντύνει την ομάδα του Μονάχου "θα φορεθεί από τους παίκτες μόνο μία φορά, στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ στις 8 Μαρτίου".


TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ