ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Επιστρέφει στην Ίντερ ο Πέρισιτς

Bayern's Ivan Perisic, top, celebrates after scoring his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Ivan Perisic, top, celebrates after scoring his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπάγερν ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ιβάν Πέρισιτς μετά από το μονοετή δανεισμό του από την Ίντερ, με τον Κροάτη εξτρέμ να επιστρέφει έτσι στους νερατζούρι.

Ο Ιβάν Πέρισιτς είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του τρεμπλ από την Μπάγερν με τα 8 γκολ και τις 10 ασίστ που σημείωσε στις 35 συνολικά εμφανίσεις του με την ομάδα του Μονάχου αγωνιζόμενος ως δανεικός, όμως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στην Γερμανία.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση των Βαυαρών, δεν θα προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Κροάτη και εκείνος θα επιστρέψει στην Ίντερ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιβάν γα τις εμφανίσεις του και τη συμβολή του στην κατάκτηση του τρεμπλ. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που δουλέψαμε μαζί του.

Μπορούσες να δεις τις αρετές του Ιβάν, ειδικά στo Final-8 του Champions League που φιλοξενήθηκε στην Λισσαβώνα", τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, να υπογραμμίζει από την πλευρά του:

"Ο Ιβάν συμπεριφέρθηκε ως επαγγελματίας τη σεζόν που πέρασε και ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας, έχοντας ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του Champions League. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ