ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ενδιαφέρεται για τον Τεν Χαγκ

Ajax head coach Erik Ten Hag attends a training session in Athens, on Monday Nov. 26, 2018. Ajax will face AEK for a Group E Champions League soccer match in Athens, on Tuesday. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Ajax head coach Erik Ten Hag attends a training session in Athens, on Monday Nov. 26, 2018. Ajax will face AEK for a Group E Champions League soccer match in Athens, on Tuesday. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Τα γερμανικά μίντια υποστηρίζουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Το μέλλον του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου είναι αρκετά αμφίβολο, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Βαυαρών. Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε είχε αναφέρει ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη του προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Η δήλωση αυτή πυροδότησε τις φήμες, τις οποίες αναπαράγουν γερμανικά και ολλανδικά Μέσα, που θέλουν την Μπάγερν να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τεν Χαγκ. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά το διπλό του Αίαντα απέναντι στη Τότεναμ, που τον φέρνει κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Σύμφωνα με την "Sport Bild" η Μπάγερν έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό, ο οποίος έχει όραμα για την ανάπτυξη ενός πλάνου, χωρίς να γνωρίζει κανείς σε ποια ομάδα θέλει να το υλοποιήσει. Ο Τεν Χαγκ έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ έως το 2022, κάτι που σημαίνει ότι οι Βαυαροί πρέπει να δαπανήσουν το ποσό που θα ζητήσει ο Αίαντας.

Πάντως, ο Τεν Χαγκ έχει σχέσεις με την Μπάγερν, αφού διατέλεσε προπονητής της δεύτερης ομάδας των Βαυαρών την περίοδο 2013-2015. Βέβαια, υπήρχαν κάποιες προστριβές με τη διοίκηση, όπως αναφέρουν τα γερμανικά μίντια, καθώς τότε ο Ολλανδός κόουτς δεν είχε καταφέρει σε δύο περιπτώσεις να προβιβάσει την ομάδα του στην Γ' κατηγορία της Γερμανίας από το Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Τεν Χαγκ τρέφει βαθιά συμπάθεια προς τους Βαυαρούς, κάτι που είχε δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη: "Βλέπω την Μπάγερν κάθε Σαββατοκύριακο. Έχει γίνει η ομάδα μου. Από τότε που πήγε ο Πεπ, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει στη Γερμανία. Κοιτάζω τις προπονήσεις του και προσπαθώ να μεταφέρω τη φιλοσοφία του στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγιαξ: Οιωνοί τελικού και τροπαίου για τους Ολλανδούς
Τεν Χαχ: "Θα πάμε τελικό μόνο αν είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ