ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: "Εκτιμάμε τον Βενγκέρ, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε"

Former Arsenal soccer team coach Arsene Wenger winner of the Laureus Lifetime Achievement award holds his trophy at the 2019 Laureus World Sports Awards, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Former Arsenal soccer team coach Arsene Wenger winner of the Laureus Lifetime Achievement award holds his trophy at the 2019 Laureus World Sports Awards, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε μέσω της εφημερίδας "Bild" ότι ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε στον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε τη θέλησή του να εργαστεί στην ομάδα, αλλά και πως η απάντηση που του έδωσε ήταν αρνητική.

Ένας χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Μπάγερν αναφορικά με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει το Νίκο Κόβατς. Το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ μονοπωλεί την επικαιρότητα στο ρεπορτάζ των Βαυαρών, μέχρι που οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να τοποθετηθούν επίσημα, μέσω της εφημερίδας "Bild", για τον Αλσατό.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ αυτοπροτάθηκε και πως η απάντηση που του δόθηκε ήταν αρνητική. Η θέση της Μπάγερν όπως την παρουσίασε η " Bild" έχει ως εξής:

"Ο Αρσέν Βενγκέρ κάλεσε τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε το απόγευμα της Τετάρτης και βασικά του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον πάγκο της Μπάγερν. Η Μπάγερν εκτιμά πάρα πολύ τον Αρσέν Βενγκέρ για τη δουλειά του στην Άρσεναλ, αλλά δεν αποτελεί επιλογή για τη θέση του προπονητή".

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού στο Μόναχο και προκρίθηκε στους "16" του Champions League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ