ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έξτρα ημέρες άδεια στον Τιάγκο

Bayern's Thiago reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's Thiago reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) AP

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα δώσει το παρών στα τεστ για τον κορονοϊό που θα υποβληθούν οι παίκτες της Μπάγερν, καθώς έλαβε έξτρα ημέρες άδεια, με τα σενάρια μεταγραφής να φουντώνουν.

Οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπάγερν επιστρέφουν την Τρίτη (08/09) στις προπονήσεις ύστερα 15 ημέρες άδειας, αφού πρώτα να υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό.

Ωστόσο, στην πρώτη συγκέντρωση δεν θα δώσει το παρών ο Τιάγκο Αλκάνταρα, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "BILD", ο Ισπάνος μέσος έλαβε έξτρα ημέρες άδεια. Η συγκεκριμένη εξέλιξη φουντώνει τα σενάρια που θέλουν τον 29χρονο χαφ να αποχωρεί απ' τους Βαυαρούς για μία εκ των Λίβερπουλ ή Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, οι "κόκκινοι" φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση, ειδικά στην περίπτωση που οι Καταλανοί αποκτήσουν τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος κι αποτελεί διακαή πόθο του νέου τεχνικού της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν. Θυμίζουμε πως οι διοικούντες την Μπάγερν ζητούν περίπου 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία από τη Λίβερπουλ ότι το deal μπορεί να "κλείσει" και χαμηλότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: O Κούμαν θέλει Βαϊνάλντουμ, η διοίκηση επιστροφή Τιάγκο
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ