Μπάγερν: Διαφορά με Αλάμπα

Η Μπάγερν είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ντάβιντ Αλάμπα για την ανανέωση τις συνεργασίας τους, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό με τον Αυστριακό.

Ο Ντάβιντ Αλάμπα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπάγερν, με τις διαπραγματεύσεις όμως να μην κυλάνε ομαλά μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την BILD.

Αμφότερες οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, ωστόσο το οικονομικό αποτελεί μεγάλο αγκάθι αυτή την στιγμή. Αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του τότε ο Αυστριακός στόπερ θα πωληθεί από τους Βαυαρούς.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν προσφέρει ετήσιες απολαβές 11 εκατομμυρίων ευρώ συν 6 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων. Ο έτερος στόπερ των Βαυαρών, Ζερόμ Μπόατενγκ, λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο 30χρονος διεθνής ζητάει 20 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν αποτελεί πρόβλημα,  Το μόνο βέβαιο είναι ότι και οι δύο πλευρές θέλουν η υπόθεση να ξεκαθαρίσει άμεσα, προκειμένου ο παίκτης ή να παραμείνει ή να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα. Το σενάριο να φύγει του χρόνου ο Αλάμπα ως ελεύθερος είναι πρακτικά απίθανο.

Photo credits: AP Images

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.