ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Δεν θα πάρει παίκτη με πάνω από 80 εκατ. ευρώ

Bayern's players celebrate Bayern's 7th straight Bundesliga title after the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's players celebrate Bayern's 7th straight Bundesliga title after the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, αποφάσισε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν θα κινηθεί για παίκτη, ο οποίος κοστίζει πάνω από 80.000.000 ευρώ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το πρωτάθλημα για την Μπάγερν ολοκληρώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο και την κατάκτηση του τίτλου. Απομένει μόνο ο τελικός κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Λειψία το Σάββατο (25/5) για να τελειώσει η σεζόν, όμως ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Βαυαροί έχουν ξοδέψει μέχρι στιγμής 115.000.000 ευρώ για Λούκας Ερναντές και Μπέντζαμιν Παβάρ, ενώ πλήρωσαν 3.000.000 στο Ανόβερο για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού επιθετικού, Γιαν-Φίτε Άρπ.

Με δεδομένη την αποχώρηση των Ριμπερί και Ρόμπεν, η Μπάγερν προσανατολίζεται στην αγορά ενός τουλάχιστον εξτρέμ, κάτι που επιβεβαίωσε ο Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε. Ήδη από γερμανικά και αγγλικά Μέσα ακούγεται η περίπτωση Σανέ, του οποίου το μέλλον στη Μάντσεστερ Σίτι είναι αμφίβολο. Η υπόθεσή του θα είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο, καθώς το transfermakrt τον κοστολογεί με 100.000.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει η Μπάγερν.

Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Ούλι Χένες, αποφάσισε πως η Μπάγερν δεν θα αγοράσει κάποιον ποδοσφαιριστή πάνω από 80.000.000 ευρώ. Την απόφαση αυτή σέβεται και ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

"Δεν έχουμε ακόμη υποψήφιους νέους παίκτες, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για τη νέα σεζόν. Γι' αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πόσα χρήματα έχουμε διαθέσιμα" δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς στο γερμανικό περιοδικό "Sport Bild".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Ντόρτμουντ "καθάρισε" μεταγραφικά με τρεις αντί 80.000.000 ευρώ
Χόφενχαϊμ: Έβγαλε 59 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο βδομάδες
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ