ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Αβέβαιο το μέλλον του Αλάμπα

Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's David Alaba reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Νταβίντ Αλάμπα στην Μπάγερν είναι μειωμένες, με τα δημοσιεύματα να μιλάνε για μετακίνησή του στην Ισπανία.

Οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Αλάμπα δεν προοδεύουν, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με την Bild, ο 28χρονος αμυντικός προτιμάει να πάει στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον δεν τα βρει με τους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιό του με την Μπάγερν εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αλάμπα πέρα από την Ισπανία, αρέσει και στην Αγγλία, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, οι οποίες ψάχνονται για ενίσχυση στα μετόπισθεν. Οι ετήσιες αποδοχές του Αλάμπα στην Μπάγερν Μονάχου είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αποτελεί μεγάλο αγκάθι για όποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον κάνει δικό της.

Φέτος ο Αλάμπα είχε γεμάτη σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου, παίζοντας 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ. Στην Μπάγερν ανήκει από το 2010, ενώ έπαιξε δανεικός στην Χόφενχαϊμ την σεζόν 2010/11.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ