ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν - Άιντραχτ: Ο Μίλερ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του

Bayern Munich's Thomas Muller celebrates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 23, 2020. (Andreas Gebert/pool via AP)
Bayern Munich's Thomas Muller celebrates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 23, 2020. (Andreas Gebert/pool via AP) AP

Η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε το 2-0 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο 41ο λεπτό με τον Τόμας Μίλερ να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να κάνει το 2-0 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο 17ο λεπτό ο Γκορέτσα έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς και στο 41ο λεπτό ο Μίλερ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έβγαλε σέντρα από τα αριστέρα, ο Μίλερ μέσα στην περιοχή σταμάτησε την μπάλα και με γυριστό σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του 30χρονου Γερμανού στην Bundesliga.

Δείτε το 2-0 της Μπάγερν:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ