ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ: "Οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουμε σ' ένα μεγάλο τσίρκο"

Μίλερ: "Οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουμε σ' ένα μεγάλο τσίρκο"

Ο Τόμας Μίλερ παραχώρησε συνέντευξη σε ανδρικό περιοδικό και εξέφρασε την αντίθεσή του στην εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως οι παίκτες έχουν μετατραπεί σε εμπορικά αγαθά!

Η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου δεν φαίνεται πως αρέσει στον Τόμας Μίλερ, αν κρίνουμε απ' όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " GQ Magazine". Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που δαπανώνται για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εμπορικά αγαθά, σύμφωνα με τον ίδιο.

"Τα ποσά που καταβάλλονται για μεταγραφές είναι παράλογα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει αυτά τα χρήματα. Οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές είναι σαν τα εμπορικά αγαθά. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας κάτω από μεγάλη πίεση μόνο και μόνο επειδή αμειβόμαστε με υψηλά ποσά", υποστήριξε αρχικά.

Για το πώς επηρεάζει τον ίδιο η συγκεκριμένη εξέλιξη στο ποδόσφαιρο: "Είμαι αρκετά χαλαρός. Για εμένα, όλα έχουν να κάνουν με το να περνάς καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να βοηθάς τους συμπαίκτες σου και να κερδίζεις πράγματα. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέρος μίας επιχείρησης όταν είσαι ποδοσφαιριστής. Είσαι μέλος ενός μεγάλου τσίρκου. Δεν πρέπει να αφήσεις αυτά τα πράγματα να σε καταβάλλουν, γατί σε μία τέτοια περίπτωση θα οδηγηθείς στην... τρέλα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ