ΜΠΑΓΕΡΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί έχουν στο στόχαστρό τους τον Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's first goal during the German soccer cup, DFB Pokal, semifinal match between Werder Bremen and Bayern Munich at the Weser stadium in Bremen, Germany, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's first goal during the German soccer cup, DFB Pokal, semifinal match between Werder Bremen and Bayern Munich at the Weser stadium in Bremen, Germany, Wednesday, April 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο επιθετικός της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, φέρεται να απασχολεί την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Kicker".

Το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν έντονες φήμες για αποχώρηση του Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι να κοιτάζουν την περίπτωση του. Ο ίδιος, βέβαια, στην αρχή του χρόνου δήλωσε ότι σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Βαυαρούς.

Όσο μπαίνουμε ξανά σε μεταγραφικούς ρυθμούς, τόσο αρχίζουν πάλι να ακούγονται φήμες για αποχώρηση του Πολωνού στράικερ από την "Allianz Arena". Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το γερμανικό περιοδικό "Kicker", ο Λεβαντόβσκι βρίσκεται ήδη στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο κεντρικός επιθετικός της Μπάγερν έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2021, με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να θέλουν να συμφωνήσουν σε επέκταση ενός ακόμη χρόνου. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο Λεβαντόβσκι είχε δηλώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Βαυαρούς και είναι ανοιχτός στην ανανέωση.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga είχε έρθει και στα χέρια με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν στην προπόνηση του προηγούμενου μήνα, με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν: Παρουσίασε τη νέα της φανέλα αφιερωμένη στην "Allianz Arena"
Μπάγερν: Το συγκινητικό αντίο του Ραφίνια
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ