ΜΠΑΓΕΡΝ

Μάνατζερ Λεβαντόφσκι: "Προσπάθησαν να τον τραυματίσουν"

Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP) AP

Εσκεμμένο χαρακτήρισε τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή. Όπως τόνισε, σκοπός ήταν να χάσει το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Σε ακραία δήλωση προχώρησε ο εκπρόσωπος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάικ Μπαρτέλ, αναφορικά με τον τραυματισμό του πελάτη του στο ματς της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (4-1).

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για τους Βαυαρούς, μιας και με δύο τέρματα "οδήγησε" την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στη νίκη. Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο τραυματισμός στον ώμο ήταν... εσκεμμένος.

"Νομίζω πως εσκεμμένα προσπάθησαν από κάποιο σημείο και μετά να τραυματίσουν τον Λεβαντόφσκι. Σκοπός ήταν να μην αγωνιστεί στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των '8' του Champions League", τόνισε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η απάντηση της Ντόρτμουντ δεν άργησε να έρθει. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μίχαελ Τσορκ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας: "Πρόκειται για εντελώς ανούσια δήλωση".

Photo credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ