ΜΠΑΓΕΡΝ

Κουτίνιο: "Να μείνω καιρό και να πάρω τίτλους με την Μπάγερν"

New player for Bayern Munich Philippe Coutinho poses with his wife Aina in the stadium in Munich, Germany, Monday, Aug.19, 2019. Coutinho comes as a loaner for one year from FC Barcelona. (Peter Kneffel/dpa via AP)
New player for Bayern Munich Philippe Coutinho poses with his wife Aina in the stadium in Munich, Germany, Monday, Aug.19, 2019. Coutinho comes as a loaner for one year from FC Barcelona. (Peter Kneffel/dpa via AP) PETER KNEFFEL/DPA VIA AP

Ο Φιλίπε Κουτίνιο εξέφρασε την ευχή να μείνει στην Μπάγερν και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα ενώ αποκάλυψε τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται στην επίθεση.

Η Μπαρτσελόνα δεν αποτέλεσε καλή επιλογή για αυτόν (μετά την Λίβερπουλ) καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ισπανίας, ωστόσο ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ενόψει της νέας σεζόν ελέω... Μπάγερν Μονάχου.

Αιτία η επιλογή των Καταλανών να έρθουν σε συμφωνία με την Μπάγερν για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού έναντι 8.500.000 ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να καλείται να πείσει τον Νίκο Κόβατς και τους διοικούντες τον βαυαρικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 για να δώσουν τα 120.000.000 ευρώ που απαιτούνται για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλος ο σύλλογος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει η μεταγραφή μου. Οπότε είμαι χαρούμενος τώρα που είμαι σε θέση να παίξω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Ο προπονητής θα αποφασίσει που θα παίξω αλλά η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του 10αριού. Σημαίνει πολλά για μένα να σου δείχνουν τόση μεγάλη εμπιστοσύνη. Ελπίζω να μείνω εδώ για πολύ καιρό και να κατακτήσω πολλά τρόπαια", τόνισε μεταξύ άλλων κατά την επίσημη παρουσίασή του ο Κουτίνιο, για να προσθέσει:

"Είμαι φιλόδοξο άτομο και θέλω να πάρω τίτλους εδώ. Έχω μιλήσει επίσης με τους Τιάγκο Αλκάνταρα, Ραφίνια και Λούσιο και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την Μπάγερν".

Τον ίδιο ενθουσιασμό πάντως με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής είχαν και οι αξιωματούχοι της Μπάγερν κατά την παρουσίασή του. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίζει για εμάς ο Κουτίνιο. Το στιλ παιχνιδιού του θα βελτιώσει σίγουρα το επιθετικό μας παιχνίδι.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε τόσο φιλική σχέση με την Μπαρτσελόνα και αυτό έπαιξε ρόλο στο να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ο Χασάν (Σαλιχάμιτζιτς) ήταν σε επαφή με τον Άριεν Ρόμπεν επειδή αρχικά δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τους αριθμούς "7" και "10" αυτή τη χρονιά.

Ο Άριεν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με αυτό και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Κουτίνιο. Η φανέλα με το Νο 10 που δίνουμε στον Φιλίπε είναι μία χειρονομία που δείχνει ότι ποντάρουμε σε αυτόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπάγερν και θρύλος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ενώ ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς πρόσθεσε:

"Ο Κουτίνιο θα προσθέσει κάτι θεαματικό στο παιχνίδι μας. Ανυπομονώ για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας".

Photo Credits: Peter Kneffel/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: Μπέρδεμα στις ανακοινώσεις για τον Κουτίνιο
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ