ΜΠΑΓΕΡΝ

Κόβατς: "Ο Λεβαντόφσκι θα μείνει στη Μπάγερν"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Στην Μπάγερν Μονάχου και τη νέα σεζόν θα (παρα)μείνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς.

Δεν πάει πουθενά, στο Μόναχο θα μείνει. Ο λόγος για το πρώτο βιολί στη γραμμή κρούσης της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα των Βαυαρών, όπως διαβεβαίωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, Νίκο Κόβατς, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Πολωνού στράικερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

"Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο με τον Ρόμπερτ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα φύγει από την ομάδα, καθώς έχουμε έναν κορυφαίο επιθετικό και δεν θέλουμε να τον αφήσουμε ή να τον δώσουμε αλλού", ανέφερε αρχικά ο χρονος Κροάτης προπονητής στο γερμανικό "Sky Sports", για να συμπληρώσει: "Θέλουμε να πετύχουμε πολλά μαζί του. Είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής, που έχει πετύχει πολλά στην Bundesliga, έχει σκοράρει πολλά γκολ και την επόμενη χρονιά θα πετύχει σίγουρα περισσότερα τέρματα".

Την περσινή περίοδο ο επονομαζόμενος "Lewangoalski" δικαίωσε τη φήμη του γκολτζή που τον συνοδεύει, καθώς τίναξε δίχτυα 41 φορές σε σύνολο 48 εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βαυαρούς.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ