ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόβατς: "Είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι"

Bayern coach Niko Kovac watches the stadium board during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Friday, Aug. 24, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern coach Niko Kovac watches the stadium board during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, Friday, Aug. 24, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Νίκο Κόβατς εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη νέα γκέλα της Μπάγερν Μονάχου πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ο Μάνουελ Νόιερ είπε πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά στους Βαυαρούς.

Απογοητευμένος είναι ο Νίκο Κόβατς μετά την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να νικήσει την Φράιμπουργκ στο Μόναχο (1-1). "Η ομάδα είναι θυμωμένη και λυπημένη για το αποτέλεσμα", είπε ο προπονητής της Μπάγερν που την Τετάρτη (7/11) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο θυμός αναφέρεται στο γκολ του Γκνάμπι που ακυρώθηκε από τον Λούκας Χέλερ στο 89ο λεπτό στην "Allianz Arena", αφήνοντας την Μπάγερν τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

"Ενάντια σε Αουγκσμπουργκ και Φράιμπουργκ χάσαμε τέσσερις βαθμούς στο 89ο λεπτό. Αυτοί ήταν οι τέσσερις βαθμοί που λείπουν τώρα", είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και συνέχισε:

"Είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι γι'αυτό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να παίξουμε τον επόμενο αγώνα σε τρεις μέρες και θέλουμε να τον κερδίσουμε".

Ο Κόβατς δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο η Μπάγερν να μην μπόρεσε με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει για τέταρτη φορά σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

"Πρέπει να σταματάμε τις μπάλες νωρίτερα πριν φτάσουν στην άμυνά μας. Να προσπαθήσουμε να μην βάζουμε τον Τζοσούα Κίμιχ σε κίνδυνο", σχολίασε ακόμα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η Μπάγερν θα βρεθεί στο Ντόρτμουντ στις 10 Νοεμβρίου.

ΝΟΪΕΡ: "ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ"

Ο Μάνουελ Νόιερ, παραδέχθηκε ότι η εικόνα της Μπάγερν το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλή. "Δεν λάμπουμε τις τελευταίες εβδομάδε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να παίξουμε με ευκολία.

Υπάρχουν στιγμές στον αγώνα όπου πηγαίνουμε πολύ καλά και το ερώτημα είναι γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε όλο τον αγώνα. Τα λάθη μπορεί να συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι, αλλά κάνει δεν λειτουργεί σωστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ