ΜΠΑΓΕΡΝ

Καταγγελία στην UEFA η Μπάγερν!

Καταγγελία στην UEFA η Μπάγερν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", το βράδυ της Τετάρτης. Οι Βαυαροί διαμαρτύρονται για την καταστολή, εκ μέρους της Αστυνομίας.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έσπασαν καθίσματα και εκτόξευσαν μπουκάλια προς τους φίλους του Ολυμπιακού, και ακολούθησε η δυναμική επέμβαση της αστυνομίας για να επανέλθει η τάξη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Γερμανού φιλάθλου. Οι Βαυαροί προχώρησαν σε καταγγελία στην UEFA, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τη συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών. Τονίζεται, ότι δεν έχουν παράπονο από τη φιλοξενία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

"Έχουμε παραπονεθεί επίσημα στην UEFA. Ο πιο σοβαρός τραυματισμός ήταν ενός φιλάθλου μας, στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε μαζί με άλλους στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ήταν αχρείαστη, η χρήση των γκλομπς", υποστήριξε ο υπεύθυνος φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου, Ράιμοντ Άουμαν.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, ήταν λιτός πλην σαφής στην τοποθέτησή του μετά τη λήξη του ματς: "Οι εικόνες που μεταδόθηκαν στις τηλεοράσεις, δεν ήταν καλές"

Στήριξη από Γκρόσκροϊτς

Ο 27χρονος Γερμανός μέσος πρώην της Ντόρτμουντ και νυν της Γαλατάσαράι, Κέβιν Γκρόσκροϊτς, έστειλε διαδικτυακό μήνυμα στήριξης στους φιλάθλους της Μπάγερν: "Αλλά πάντα είναι οι κακοί φίλαθλοι. Απίστευτο. Εύχομαι στους φιλάθλους της Μπάγερν, το καλύτερο για τις υπόλοιπες ώρες" , ανέφερε μεταξύ άλλων η ανάρτησή του, την Τετάρτη το βράδυ.

Τόσο έτρεξαν Ολυμπιακός και Μπάγερν

Σίλβα: "Είναι άδοξο και άδικο αυτό το αποτέλεσμα"

Γκουαρδιόλα: "Δεν κερδίζει εύκολα κάποιος στο Καραϊσκάκη"

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκη"

Βανδαλισμοί οπαδών της Μπάγερν και ξύλο με την αστυνομία

Στον αστερισμό των σταρ και του αντι-σταρ Λαμ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ