ΜΠΑΓΕΡΝ

Ιβάν Πέρισιτς: "Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πάθος στο Καραϊσκάκης"

Bayern's Ivan Perisic celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Ivan Perisic celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (22/10, 22:00), με τον Ιβάν Πέρισιτς να στέκεται στο πάθος που εκπέμπουν οι εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (22/10, 22:00) την Μπάγερν Μονάχου στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Βαυαροί προέρχονται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Bundesliga και θέλουν απέναντι στους "ερυθρόλευκους" να αντιστρέψουν την κατάσταση και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή του ομίλου.

Στο γερμανικό στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορούν να πάρουν την νίκη απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι δηλώσεις του Ιβάν Πέρισιτς, που εμφανίζεται αισιόδοξος ενόψει της "μάχης" με τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας βέβαια τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ο αγώνας λόγω του πάθους που υπάρχει στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του.

"Έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και υπάρχει πολύ πάθος στις εξέδρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε το προβάδισμα, διαφορετικά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς.

Έχω παίξει στην Ελλάδα κάποιες φορές. Η ατμόσφαιρα κατατάσσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ματς ειδικών καταστάσεων. Θυμίζει το πάθος που βρίσκεις σε γήπεδα όπως της Κροατίας και της Τουρκίας. Μου αρέσει αυτό, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν τα πήγαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Πάμε στον Πειραιά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εάν το καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο στους "16" της διοργάνωσης".

Photo Credits: AP/ Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ