Η νέα φανέλα της Μπάγερν αποτίει φόρο τιμής στη δεκαετία του '70

Η νέα φανέλα της Μπάγερν αποτίει φόρο τιμής στη δεκαετία του '70

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τη φανέλα που θα χρησιμοποιεί τη σεζόν 2017-2018 και θυμίζει σε πολλά εκείνη που είχε τη "χρυσή δεκαετία" του '70.

Το μεγαλείο της Μπάγερν "σφυρηλατήθηκε" αναμφίβολα τη δεκαετία του '70, με τα τρία σερί Κύπελλα Πρωταθλητριών και εκείνη την ομάδα τιμάει η τωρινή ομάδα, με την παρουσίαση της φανέλας για τη σεζόν 2017-2018.

Η νεά εμφάνιση της "Adidas" είναι εμπνευσμένη από τη φανέλα εκείνης της ομάδας στα μέσα του '70, με τις χαρακτηριστικές άσπρες ρίγες πάνω σε κοραλί χρώμα.

 

Μάλιστα, δύο μέλη εκείνης της ομάδας, ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, και ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου, Καρλ Χάιντς Ρούμενιγκε, έκαναν τη σύνδεση του τότε με το τώρα.

"Η ομάδα μεγάλωσε μαζί με παίκτες που δεν ήταν τόσο δυνατοί μεμονωμένα. Ωριμάζοντας μαζί, με αμοιβαία υποστήριξη, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον και ο σύλλογος εξελίχθηκε σε μία πολύ σπουδαία ομάδα", τόνισε ο Χένες.

"Πιστεύω απλά ότι συγκεκριμένες αρχές όπως η παράδοση και η ιστορία ενός συλλόγου, για τις οποίες είμαστε δίχως αμφιβολία πολύ περήφανοι, είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες, τους οποίους καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανούς όλα αυτά τα χρόνια", πρόσθεσε ο Ρουμενίγκε.

 

Photo credits: AP Photo/Jens Meyer

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24