ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερν στέλνει πίσω στη Ρεάλ τον Χάμες για χάρη ενός 20χρονου ταλέντου

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το γερμανικό Kicker αποκαλύπτει πως η Μπάγερν Μονάχου βάζει... κορδέλα στον Χάμες και τον στέλνει πίσω στη Ρεάλ, καθότι θέλει να ρίξει πολλά χρήματα στα πόδια ενός πιτσιρικά που στο παρελθόν είχε εκνευρίσει τον "Μητρογκόλ".

Η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, δεν θα πληρώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης τα χρήματα που απαιτούνται για το 100% των δικαιωμάτων του Χάμες Ροντρίγκες.

Βάσει παλαιότερων ρεπορτάζ και ο Κολομβιανός σταρ δεν "καιγόταν" να μείνει στην Βαυαρία και πίεζε τον Ζόρζε Μέντες (σ.σ. είναι ο μάνατζέρ του) να τον επιστρέψει στη "Βασίλισσα", αφού σκοπεύει να κάνει ριστάρτ στην καριέρα του στη Μαδρίτη ελέω της φυγής του Ζινεντίν Ζιντάν που τον είχε εκτός πλάνων.

Από την άλλη, βέβαια, το Kicker σημειώνει ότι η Μπάγερν Μονάχου "διώχνει" τον Χάμες γιατί θέλει να τα... σπρώξει στην Μπενφίκα για την απόκτηση του 20χρονου, Λούκα Γιόβιτς που αγωνίζεται δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και διανύει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος.

Ο 20χρονος Σέρβος είχε γίνει γνωστός στην Ελλάδα όταν σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί στον Κώστα Μήτρογλου (σ.σ. Μάιος του 2018) και είπε: " Ο Μήτρογλου έβριζε στα ελληνικά, όταν έμαθε ότι θα παίξω βασικός... "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ