ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν παίρνει Τολισό με ποσό-ρεκόρ

Lyon's Corentin Tolisso acknowledges applauses at the end of his Europa League round of 16 first leg soccer match against Roma in Decines, near Lyon, central France, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Lyon's Corentin Tolisso acknowledges applauses at the end of his Europa League round of 16 first leg soccer match against Roma in Decines, near Lyon, central France, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σύμφωνα με την "Bild", η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Κορεντέν Τολισό έναντι 40.000.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί ποσό-ρεκόρ για το σύλλογο.

Μία "ανάσα" απ' την απόκτηση του Κορεντέν Τολισό βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Bild", οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα έδωσαν τα χέρια με τη Λιόν για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου, προσφέροντας το ποσό των 40.000.000 ευρώ.

Ο Τολισό θεωρείται ένα απ' τα σπουδαιότερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, με τους Βαυαρούς να τον επιλέγουν ως διάδοχο του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τη δράση. Μάλιστα, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Γάλλος χαφ θα ισοφαρίσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπάγερν, αυτή του Χάβι Μαρτίνεθ απ' την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2012.

Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Τολισό αναμένεται την Τετάρτη (14/06) στο Μόναχο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σερζ Νιαμπρί ως ελεύθερου απ' τη Βέρντερ Βρέμης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τολισό είχαν δείξει, μεταξύ άλλων, οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, όμως οι Βαυαροί κατάφεραν να βγουν νικητές απ' την άτυπη μάχη. Τη φετινή σεζόν ο Τολισό σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε εφτά ασίστ σε 47 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους "λιονέ", αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ