Η Μπάγερν Μονάχου στο κυνήγι του Ντιμπάλα με 80.000.000 ευρώ

Ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει την Μπάγερν Μονάχου με τον Πάουλο Ντιμπάλα, σημειώνοντας ότι οι Γερμανοί κινούνται για την απόκτηση του Αργεντινού με πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ.

Η έγκυρη Corriere Dello Sport εμπλέκει στα μεταγραφικά του Πάουλο Ντιμπάλα την Μπάγερν Μονάχου. Συγκεκριμένα, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Βαυαρούς να ενδιαφέρονται για τον Λερουά Σανέ, τώρα οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι βασικός τους στόχος είναι ο Αργεντινός.

Μπορεί ο Ντιμπάλα προ ημερών να έλεγε πως δεν φεύγει από την Γιουβέντους, ωστόσο αν ισχύει το ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι οι Γερμανοί έχουν άγριες διαθέσεις. Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει ότι η ομάδα του Κόβατς διεκδικεί τον Ντιμπάλα με 80.000.000 ευρώ!

Από την άλλη βέβαια, στο ίδιο άρθρο τονίζεται ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 100.000.000 ευρώ για να επιτρέψουν στον Ντιμπάλα να φύγει. Η Μπάγερν Μονάχου, πάντως, δεν είναι από τα κλαμπ που δίνουν τέτοια χρήματα, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση αυτή.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS