ΜΠΑΓΕΡΝ

Η εξομολόγηση του Ριμπερί για το σοβαρό ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία

Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's fifth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's fifth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη για το τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία δύο ετών και τα σημάδια που άφησε στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως άντλησε τεράστια δύναμη μέσα από τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε.

Ήταν μόλις δύο ετών όταν ο Φρανκ Ριμπερί βίωσε το σοκ ενός αυτοκινητικού ατυχήματος στη γενέτειρά του, Μπουλόν-Σιρ-Μερ, με τον Γάλλο να μην φοράει ζώνη και να εκτοξεύεται με φοβερή δύναμη στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν 100 ράμματα στο νοσοκομείο.

Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια από μικρός να χρειαστεί να διαχειριστεί τον πόνο αλλά και τα αρνητικά σχόλια του κόσμου για το πόσο άσχημος ήταν, με τον 35χρονο να μιλάει δημόσια σε συνέντευξή του στο "Canal +" για την τεράστια ψυχική δύναμη που άντλησε από μέσα του.

Franck Ribery, player of the German first division, Bundeliga, soccer team FC Bayern Munich,  arrives at the 'Oktoberfest' beer festival in Munich, Germany, Sunday, Oct. 7, 2018. (Matthias Balk/dpa via AP)
Franck Ribery, player of the German first division, Bundeliga, soccer team FC Bayern Munich, arrives at the 'Oktoberfest' beer festival in Munich, Germany, Sunday, Oct. 7, 2018. (Matthias Balk/dpa via AP) MATTHIAS BALK/DPA VIA AP

"Ο κόσμος έλεγε: κοίτα τι έχει στο πρόσωπό του, κοιτάξτε το κεφάλι του. Τι είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο. Οπουδήποτε αν πήγαινα, ο κόσμος με κοίταζε.

Και όχι επειδή ήμουν καλό άτομο ή επειδή το όνομά μου ήταν Φρανκ και ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά εξαιτίας της ουλής", τόνισε ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε:

"Όλα αυτά μου έδωσαν χαρακτήρα και δύναμη. Επειδή, όταν είσαι παιδί και έχεις μία τέτοια ουλή, δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια, η οικογένειά μου υπέφερε για αυτό.

Η εξομολόγηση του Ριμπερί για το σοβαρό ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία

Ο κόσμος που συζητούσε για σένα ήταν οι γονείς (των άλλων γονιών) και αυτό ήταν πολύ σκληρό. Ποτέ δεν πήγα σε μία γωνιά για να κλάψω, παρά το γεγονός ότι υπέφερα".

Και κατέληξε ο Ριμπερί αναφορικά με το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στα δύο χρόνια: "Το πρόβλημα ήταν πως καθόμουν πίσω και μετά την πρόσκρουση πετάχτηκα μπροστά. Κατά μία έννοια, το ατύχημα με βοήθησε. Ως παιδί, μου έδωσε κίνητρο.

Ο Θεός μου έδωσε αυτή τη διαφορά. Οι ουλές είναι κομμάτι μου και ο κόσμος θα πρέπει να με αποδεχτεί ως είμαι".

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader, Matthias Balk/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ