ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκορέτσκα: "Διασκεδαστικό να βλέπεις τον Μέσι έτσι"

Barcelona's Nelson Semedo, right, and Barcelona's Gerard Pique, center, try to block a shot by Bayern's Leon Goretzka, left, during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Nelson Semedo, right, and Barcelona's Gerard Pique, center, try to block a shot by Bayern's Leon Goretzka, left, during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο Λέον Γκορέτσκα βρήκε διασκεδαστική την εικόνα του Λιονέλ Μέσι στο διασυρμό της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 (!) στον προημιτελικό της Λισσαβώνας σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία του Champions League με τον Λέον Γκορέτσκα να ερωτάται μετά από τη λήξη του ματς για την εικόνα του Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση και να εκπλήσσει με την απάντησή του.

"Λόγω ηλικίας ο Μέσι θα μπορούσε να είναι ίνδαλμα για σένα. Σε πόνεσε να τον βλέπεις έτσι;" ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με τον Λέον Γκορέτσκα να απαντά: "Όχι, ήταν διασκεδαστικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελιώμα
Μπαρτσελόνα: Ποτσετίνο, Τσάβι ή Κούμαν για την επόμενη μέρα

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez/Pool

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ