ΜΠΑΓΕΡΝ

"Φτιαγμένος" με την Μπάγερν ο Γουαρδιόλα

"Φτιαγμένος" με την Μπάγερν ο Γουαρδιόλα

Η Μπάγερν χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να "σκουπίσει" τη Βόλφσμπουργκ και να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Γερμανίας και ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για την απόλυτα πειστική εμφάνιση των Βαυαρών.

Η Μπάγερν δεν είναι μόνο ασταμάτητη στη Bundesliga, όπου μετράει ήδη 10 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στο Κύπελλο Γερμανίας, κάτι που απέδειξε με το επιβλητικό της πέρασμα από την "Φόλσκβγαγκεν Αρίνα" και το 3-1 επί της περσινής Κυπελλούχου Βόλφσμπουργκ .

"Φτιαγμένος" με την Μπάγερν ο Γουαρδιόλα

Ήταν μάλιστα τόσο καταιγιστική στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ, που "υποχρέωσε" τον Πεπ Γουαρδιόλα να βγάλει το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του στο φινάλε του ματς.

"Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Τα παιδιά έπιασαν μία σπουδαία απόδοση και ήταν πολύ επιθετικοί στη μπάλα.Ήμασταν πολύ προσεκτικοί και πολύ δύσκολα χάναμε την κατοχή. Γνωρίζαμε την ποιότητα της Βόλφσμπουργκ και θέλαμε να αμυνθούμε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.

"Φτιαγμένος" με την Μπάγερν ο Γουαρδιόλα

Στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν απίστευτα πειστικοί. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα", δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός, ενώ από την πλευρά του ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων των Βαυαρών, Τόμας Μίλερ, υπογράμμισε:

"Πάντα έχεις πρόθεση να κάνεις αυτό και εκείνο αλλά μετά θα πρέπει να εφαρμόσεις στο χορτάρι αυτά που λες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αλάνθαστοι.

"Φτιαγμένος" με την Μπάγερν ο Γουαρδιόλα

Κάναμε ελάχιστα λάθη τακτικής και ελέγξαμε τη μπάλα. Παίξαμε εκπληκτικά και αμυνθήκαμε με πειθαρχία. Ήταν όπως ακριβώς το θέλαμε".

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 1-3

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ