ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Leaks: Ο Γκουαρντιόλα προπονούσε την Μπάγερν ενώ είχε ήδη υπογράψει με την Σίτι

Football Leaks: Ο Γκουαρντιόλα προπονούσε την Μπάγερν ενώ είχε ήδη υπογράψει με την Σίτι
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Τα Football Leaks υποστηρίζουν πως ο Γκουαρντιόλα προπονούσε την Μπάγερν Μονάχου ενώ είχε ήδη υπογράψει με την Μάντσεστερ Σίτι έναντι εκατομμυρίων πετροδόλαρων.

Ένα δημοσίευμα των Football Leaks που φιγουράρει σε κορυφαία Μέσα ανά τον κόσμο έρχεται για να πλήξει την αξιοπιστία του Πεπ Γκουαρντιόλα, του κορυφαίου για πολλούς προπονητή στον κόσμο.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Ισπανός τεχνικός ενώ ήταν το αφεντικό στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου είχε συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι τη νέα σεζόν.

Το "κακό" στην υπόθεση είναι πως -πάντα σύμφωνα με όσα γράφονται στα Football Leaks- o Γκουαρντιόλα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Άγγλους τον Οκτώβριο του 2015, δηλαδή οκτώ μήνες προτού αποχωρήσει από τον πάγκο της αποψινής αντιπάλου της ΑΕΚ, επίσημα.

Αργότερα, την 1η Φεβρουαρίου του 2016 γνωστοποιήθηκε ότι ο Πελεγκρίνι θα αποχωρούσε όταν ολοκληρωνόταν η σεζόν και θ' αναλάμβανε ο Γκουαρντιόλα.

Επίσης, τα Football Leaks αναφέρουν ότι ο Πεπ συμφώνησε με τους Άραβες τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους να λάβει 13,5 εκατ. ευρώ και το δεύτερο 16,7 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Football Leaks: Έτσι άρπαξε η Παρί τον Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης που έδινε 214 εκατ. ευρώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ