ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Συγκεντρωνόμαστε στη Σεβίλλη και στην κατάκτηση του Super Cup"

Bayern head coach Hansi Flick attends a training session the day before the UEFA Super Cup soccer match between Bayern Munich and Sevilla at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Attila Kisbenedek/Pool via AP)
Bayern head coach Hansi Flick attends a training session the day before the UEFA Super Cup soccer match between Bayern Munich and Sevilla at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Attila Kisbenedek/Pool via AP) © 2020 ATTILA KISBENEDEK/ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, τόνισε ενόψει του Super Cup με την Σεβίλλη ότι περιμένει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές φήμες.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/9) την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη για το Super Cup. Ο Χάνσι Φλικ παρουσιάστηκε μπροστά από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την αναμέτρηση, όπως και γι' άλλα ζητήματα.

"H Σεβίλλη άξιζε να κερδίσει το Europa League. Έχουν μία δυνατή και τακτικά καλή ομάδα, ενώ ο προπονητής της ανέβασε το επίπεδο. Προετοιμαζόμαστε επίσης για ένα παιχνίδι με υψηλή ένταση. Περιμένω ένα κορυφαίο παιχνίδι" ανέφερε αρχικά.

Για την επιλογή της Βουδαπέστης τόνισε: "Ζω στο Μόναχο σε ένα hotspot κορονοϊό. Όχι, σοβαρά, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οι αποφάσεις λαμβάνονται αλλού. Η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι και στην κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά η Σεβίλλη είναι μία καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι".

Για τον ετοιμότητα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αλλά και τον Χάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση σχολίασε: "Υποθέτω ότι ο Λεβαντοβσκι θα μπορεί να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα. Εκτός από αυτόν όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Ο Χάβι Μαρτίνεθ είναι μέρος της ομάδας μας τώρα και μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω του".

Τέλος, απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια που συνδέεουν την Μπάγερν με τον Γκέτσε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε θέμα σήμετα. Είμαι λίγο έκπληκτος πως γράφουν ότι ο Μαρτίνεθ έχει ήδη φύγει, ενώ είναι μαζί μας και χαίρομαι γι' αυτό. Για τον Γκέτσε, έχω ακόμη επαφές με παίκτες που συνεργαστήκαμε στην εθνική. Εκτιμώ την ποιότητά του και τι μπορεί να κάνει, αλλά δεν είναι θέμα για εμάς τώρα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ