ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε"

Bayern's coach Hans-Dieter Flick smiles during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. Bayern Munich will play PSG in the Champions League final soccer match on Sunday. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's coach Hans-Dieter Flick smiles during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. Bayern Munich will play PSG in the Champions League final soccer match on Sunday. (David Ramos/Pool via AP) AP

Ο Χάνσι Φλικ δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει πολύ τα πλάνα του στον τελικό του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League την Κυριακή (23/8, 22:00). Ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για κερδίσει.

"Μπορούμε να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στους καλύτερους και ανυπομονώ. Ήμασταν λίγο τυχεροί με την Λιόν, αλλά το πλάνο μας πέτυχε. Είναι η σημαντικότερη στιγμή της σεζόν, δεν πηγαίνεις κάθε χρόνο στον τελικό. Γι' αυτό πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε" ανέφερε συγκεκριμένα

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η Μπάγερν δεν θα αλλάξει τα πλάνα της: "Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ποιότητα, όπως η Μπαρτσελόνα, η Λιόν έπαιζε με διαφορετικό τρόπο. Είναι σημαντικό να κλείσουμε τις διόδους πάσας. Ξέρουμε ότι η Παρί έχει ταχύτητα. Πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο, αυτή είναι η εγγύηση για την επιτυχία, δεν θα αλλάξουμε πολύ στην τακτική μας".

Για τον Μπόατενγκ δήλωσε: "Θα περιμένω μέχρι την τελευταία προπόνηση. Ελπίζω ότι θα είναι καλά".

Επιπλέον, άφησε να εννοηθεί ότι ο Παβάρ δεν θα βρεθεί στη βασική 11άδα: "Είμαστε χαρούμενοι που ο Μπέντζαμιν είναι μαζί μας. Έκανε μία καταπλητική σεζόν, η παρουσία του είναι θετική για εμάς. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να παίξει από την αρχή".

Τέλος, για την Παρί ανέφερε: "Παίζουμε απέναντι στην Παρί. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ενάντια σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και κόντρα σε έναν προπονητή που έχει την φιλοσοφία να παίξει ποδόσφαιρο. Τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ