ΜΠΑΓΕΡΝ

Φεύγει δανεικός ο Νιαμπρί

Bayern's Thomas Mueller, left, watches Werder Bremen's Serge Gnabry, right, jumping for the ball during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayern Munich in Bremen, Saturday, Jan. 28, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Γκνάμπρι (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπάγερν απέκτησε πριν από λίγες ημέρες τον Σερζ Νιαμπρί από τη Βέρντερ Βρέμης έναντι 8.000.000 ευρώ, αλλά ο 22χρονος Γερμανός εξτρέμ δεν θα μείνει στο Μόναχο και θα φύγει (πιθανότατα) για τη Χόφενχαϊμ.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου έγινε και επισήμως πριν από λίγες ημέρες ο Σερζ Νιαμπρί, αλλά δεν θα καθίσει στο Μόναχο παρά το γεγονός ότι δαπανήθηκε το ποσό των 8.000.000 ευρώ για να αποκτηθεί. Οι Βαυαροί προτίθενται να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα και ήδη υπάρχει μια ενδιαφερόμενη.

Εντός Γερμανίας, καθώς η Χόφενχαϊμ έκανε την πρώτη της κρούση στην ομάδα του Μονάχου για να αποκτήσει τον 22χρονο Γερμανό. Ο Νιαμπρί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 2 φορές (έχει και 3 γκολ). Ο νεαρός ακραίος επιθετικός ξεκίνησε από την ακαδημία της Στουγκάρδης, από όπου πήγε σε αυτή της Άρσεναλ. Ακολούθησαν Γουέστ Μπρομ και Βέρντερ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ