ΜΠΑΓΕΡΝ

Έτοιμος για το ιστορικό 100άρι ο Γουαρδιόλα

Έτοιμος για το ιστορικό 100άρι ο Γουαρδιόλα

Το ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ ενδέχεται να είναι ιστορικό για τη Μπάγερν σε περίπτωση που ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν κρατήσει την ίδια 11άδα που έπαιξε με τη Χέρτα το περασμένο Σάββατο.

Για τους λάτρεις της στατιστικής ο αγώνας της Γκλάντμπαχ με τη Μπάγερν Μονάχου είναι άκρως σημαντικός καθώς σε περίπτωση που ο Πεπ Γουαρδιόλα κάνει έστω μία αλλαγή σε σύγκριση με το ματς με τη Χέρτα θα έχει παρουσιάσει 100 διαφορετικές ενδεκάδες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια των Βαυρών σε όλες τις διοργανώσεις!

Έτοιμος για το ιστορικό 100άρι ο Γουαρδιόλα

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως από τον Ιανουάριο του 2014 και μετά ο Καταλανός τεχνικός κάνει πάντα rotation ενώ σε περίπτωση που στηρίξει τους 11 που έπαιξαν απέναντι στη Χέρτα θα επιμείνει στο ίδιο σχήμα μόλις για δεύτερη φορά στα 130 ματς που έχει καθήσει στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας.

"Για την αρμονία, τη φυσική κατάσταση και το μυαλό, το rotation είναι η καλύτερη λύση. Μου αρέσει όταν παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν φυσικά και παίκτες που βρίσκονται στο χορτάρι για περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με άλλους.

Έτοιμος για το ιστορικό 100άρι ο Γουαρδιόλα

Δεν έχω χρόνο να εξηγώ σε κάθε παίκτη κάθε εβδομάδα το λόγο που δεν παίζει. Εάν κάποιος δεν παίζει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ.

Και ο παίκτης το ξέρει αυτό", είχε δηλώσει πρόσφατα ο τεχνικός της Μπάγερν, ερωτηθείς για την επιλογή του να "ανακατεύει" την τράπουλα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Σημειώνεται πως την τελευταία φορά που ο Γουαρδιόλα είχε παίξει με την ιδια ενδεκάδα σε δύο σερί ματς ήταν τον Ιανουάριο του 2014, στα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με Γκλάντμπαχ (24/1, νίκη 2-0 για τη Μπάγερν) και Στουτγκάρδη (29/1, νίκη 2-1 για τη Μπάγερν).

Έτοιμος για το ιστορικό 100άρι ο Γουαρδιόλα

Το ρεκόρ πάντως όσον αφορά στα συνεχόμενα ματς που παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα το έχει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έφτασε τα 165 ματς μέσα σε τρεις σεζόν!

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ