ΜΠΑΓΕΡΝ

Έτοιμη η Μπάγερν για την Τετάρτη

Έτοιμη η Μπάγερν για την Τετάρτη
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Τρίτης (15/9), η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Η ενδεκάδα που επιλέγει ο Γκουαρδιόλα για το βράδυ της Τετάρτης (16/9, 21:45). (videos)

Η συνέντευξη Τύπου των Γερμανών πραγματοποιήθηκε στο Intercontinental, όπου έχει καταλύσει η αποστολή, ωστόσο η προπόνηση των παικτών της Μπάγερν Μονάχου διεξήχθη κανονικά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ( ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη) το απόγευμα της Τρίτης (15/9) στις 19:00.

Το πρόγραμμα ήταν ανοικτό για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά. Από όσα προλάβαμε να δούμε, γιατί φυσικά στην ώρα της τακτικής είχαμε ήδη αποχωρήσει, οι Βαυαροί ήταν αρκετά ευδιάθετοι και η προπόνηση είχε μπάλα από το ξεκίνημα με ενδιάμεσες ασκήσεις αεροβικής και διατάσεις. Τα υπόλοιπα προφανώς τα είπε ο Γκουαρδιόλα με τους ποδοσφαιριστές του.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκαλεί ότι πέραν από το πούλμαν της ομάδας, αλλά και το βαν των επισήμων, και η μασκότ (Μπέρνι) της Μπάγερν Μονάχου έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα. Δείγμα προφανώς της νοοτροπίας με την οποία λειτουργεί συνολικά το γερμανικό κλαμπ, ενδεχομένως και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι του Champions League.

Όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο, αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τους Νόιερ - Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα - Αλκάνταρα, Αλόνσο, Βιντάλ - Γκέτσε - Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Κόστα. Πάντα σε αυτό το ιδιαίτερο 3-3-1-3 που δείχνει να εμπιστεύεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

football formations

Δείτε τα βίντεο του Sport24.gr από την προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου στο "Γ. Καραϊσκάκης":


Προπόνηση Μπάγερν στο "Γ. Καραϊσκάκης" (15/9/2015) από sport24tv


Προπόνηση Μπάγερν στο "Γ. Καραϊσκάκης" -2 (15/9... από sport24tv


Προπόνηση Μπάγερν στο "Γ. Καραϊσκάκης" -3 (15/9... από sport24tv


Προπόνηση Μπάγερν στο "Γ. Καραϊσκάκης" -4 (15/9... από sport24tv

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ