ΜΠΑΓΕΡΝ

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από έξι μήνες για Νόιερ

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από έξι μήνες για Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ επέστρεψε μετά από έξι μήνες στις προπονήσεις της Μπάγερν, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατό του.

Η σημερινή ημέρα (27/03) είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Μάνουελ Νόιερ, καθώς εκτός από τον εορτασμό των 32ων γενεθλίων του, "γιορτάζει" και την επιστροφή στις προπονήσεις της Μπάγερν, έπειτα από ένα εξάμηνο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, τον Σεπτέμβριο του 2017 τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Η λύση του χειρουργείου επιλέχθηκε καθώς δεν είχε περάσει αρκετός καιρός από τον προηγούμενο τραυματισμό του στο ίδιο σημείο, τον Απρίλιο του 2017, στην παράταση του προημιτελικού του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση της Μπάγερν, ο 32χρονος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να φανεί αν θα καταφέρει ο διεθνής τερματοφύλακας να βρει την καλή αγωνιστική κατάστασή του, ώστε να προλάβει τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας σε 79 ημέρες.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ