ΜΠΑΓΕΡΝ

Στην Μπάγερν ο Βάγκνερ

Στην Μπάγερν ο Βάγκνερ

H Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, Zάντρο Βάγκνερ έναντι 13.000.000 ευρώ.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι με κάθε επισημότητα ο Ζάντρο Βάγκνερ. Οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού έναντι 13.000.000 ευρώ.

Ο Βάγκνερ πρόκειται να αποτελέσει το μπακ απ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Γιουπ Χάινκες έχει εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα παράπονα για την έλλειψη μίας αξιόπιστης λύσης πίσω απ' τον Πολωνό στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός επιθετικός άρχισε την καριέρα του απ' τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία πραγματοποίησε οχτώ συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ τη σεζόν 2007-08. Ακολούθησαν οι Ντούισμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης, Κάιζερσλαουτερν, Χέρτα και Ντάρμστατ, προτού υπογράψει στη Χόφενχαϊμ το καλοκαίρι του 2016.

Τη φετινή σεζόν, ο Βάγκνερ μετράει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα είναι και εφτά φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας πετύχει και πέντε τέρματα. Το συμβόλαιο του 30χρονου φορ με τους Βαυαρούς θα έχει χρονική διάρκεια 2,5 ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ